onsdag 10. mars 2010

På etterskudd igjen!!!

Vårt herlige tantebarn
Dette ser jammen meg ut til å bli en vane gitt,men nå skal jeg PRØVE å skjerpe meg!!Siden sist har vi feiret både jul og nyttår. Julen feiret vi i Trondheim og vi koset oss masse. Og barna syntes det var skikkelig stas og få masse pakker. Nyttårsaften feiret vi her hjemme og hadde en kjempe koselig og en kveld med mye latter!

Ellers så går hverdagen sin vante gang med jobbing,og trening. Jeg har blitt bitt av treningsbasillen og trener ca 4 ganger i uken og det er godt. Barna synes det er kjempe stas og være på barnepass.

Nå om dagen går det mye i bryllupsforbredeleser og jeg storkoser meg med det! Gleder meg til å gå opp kirkegulvet og gifte meg med min kjære Morten. Er en litt spesiell dato også,vi skal gifte oss på bursdagen til pappa. Kommer til å bli en spesiell dag med masse følelser. Så nå er det nedtelling til 18 september.

Ellers så har vi skikkelig vårstemning på jobb om dagen,koser oss ute med varmegrader og sol. Kan ikke si at jeg angrer på jobb valget mitt nei!!Kjempe deilig å se barna sine i arbeidstiden også.

Legger ved noen bilder fra denne mnd,så håper jeg at vi kommer sterkere tilbake med bloggingen. Hmm ny pc så har ikke lært meg og snu bildene,men det kommer vel seg etterhvert

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hey,endelig tilbake ja,har venta lenge på nye innlegg!!
Koselig å følge med på hvordan dere har det:)
Gleder meg til 18.september,det blir en kjempedag!!

Wenche

Stine sa...

Så kjekt med oppdatering her, Cecilie!! Må følge med sjølv om me har flytta;) GRATULERER med bryllup til høsten, så morsomt!! Kos deg med planlegginga!
Stor klem.